Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου


http://www.faretra.gr/images/1_l8tqk.jpg

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός
Mία ημέρα ξαφνικών στερήσεων όπου η ανάγκη για να κάνετε «θυσίες» στο επαγγελματικό καθεστώς είναι πάρα πολύ μεγάλη. Νέοι τρόποι αποδοχής και κατανόησης των πραγμάτων και ίσως ο μοναδικός τρόπος για να διακρίνετε τις βασικές αιτίες πίσω από την εμφανή εικόνα τους. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε γνώμη ή ακόμα και στάση απέναντι ορισμένων ανθρώπων που τους θεωρούσατε πολύ φίλους. Βασική αιτία όπως πάντα το χρήμα ή σε μία συγκεκριμένη περίπτωση η πολύ εκκεντρική συμπεριφορά τους.
Ταύρος
Ένταση στην οικογενειακή σας ζωή, συγκρούσεις μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικών αναγκών, άλυτα συναισθηματικά προβλήματα θα παρουσιαστούν σήμερα και θα χρειαστούν σοβαρές διευθετήσεις και συμβιβασμούς από μέρους σας.
Δίδυμοι
Η προσπάθειά σας πάνω σε κάτι πολύ ιδιαίτερο ίσως να ανταμειφθεί σήμερα μέσα από γρήγορες και ιδιόρρυθμες για τα δικά σας δεδομένα συνθήκες. Παραμερίστε οποιουσδήποτε ενδοιασμούς ή αναλύσεις σήμερα και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.
Καρκίνος
Το ξεκίνημα μίας καλής ημέρας για πολλά και καινούργια πράγματα για σας πλησιάζει. Σχέσεις οποιασδήποτε μορφής προσωπικής ή όχι θα γίνουν αρκετά σημαντικές σήμερα. Για σας και για το σπίτι σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και αποφύγετε την πολύ μεγάλη προσεκτικότητα ή υπερβολική ανάλυση των καταστάσεων γιατί κινδυνεύετε να βρεθείτε έξω από το παιχνίδι. Οι ευκαιρίες στην ζωή δεν έρχονται κάθε μέρα. Προσπαθήστε σήμερα να φερθείτε κάπως πιο «απρόσωπα». Ξεχάστε τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα, ο χρόνος θα δείξει ότι εσείς είχατε δίκιο.
Λέων
Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, δεν ευνοείται να αλλάζετε κλιματολογικές συνθήκες, απότομα. Η επιρροή αυτή δεν σας προκαλεί την επιθυμία να ασκηθείτε ή να ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα αλλά, αντίθετα, σας οδηγεί προς την άνεση και την εύκολη ζωή. Ενδείκνυται ο μετριασμός της διατροφής σας επειδή αυτή η επιρροή σας δίνει την κλίση προς την απόλαυση, το καλό φαγητό και, φυσικά, την απόκτηση βάρους. Αυτή η ημέρα ευνοεί τη σταθερότητα σε οτιδήποτε, κυρίως όμως σε οικονομικά θέματα. Όσοι ανήκουν στο Ζώδιο του Σκορπιού θα σας επηρεάσουν έντονα στη διάρκεια αυτής της ημέρας. Θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τους φίλους που θα κάνετε αυτή την περίοδο.
Παρθένος
Σε γενικές γραμμές, τα εμπόδια, τα οποία φαίνεται να αντιμετωπίζετε, ίσως να προέρχονται και από την τάση σας να δείχνετε ανυπομονησία. Την ίδια ημέρα όμως, αυτό σας δημιουργεί μια απαραίτητη δύναμη να τακτοποιήσετε τα ζητήματά σας.
Ζυγός
Λάθη από βιασύνη, ομιλίες πολύ έντονες συζητήσεις ή ακόμα και ατυχήματα εξαιτίας της ανυπομονησίας ή ανησυχίας σας είναι πιθανά αυτήν την χρονική ημέρα. Αισθάνεστε ότι πρέπει να πολεμήσετε για αυτά που θέλετε ή πιστεύετε και είστε πιο ξεκάθαροι, αποφασισμένοι και πειστικοί σήμερα, αλλά ταράζεστε αμφισβητώντας ή ανταγωνίζεστε περισσότερο απ’ ότι χρειάζεται.
Σκορπιός
Αυτή η ημέρα, τελικά, θα σας φέρει επαγγελματική επιτυχία και την εκπλήρωση κάποιου σχεδίου που είχατε κατά νου. Επίσης, θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων στόχων που αφορούν το μέλλον σας. Αν η εργασία σας έχει σχέση με κάτι δημιουργικό, τότε μερικές προηγούμενες ιδέες θα σας δώσουν νέα έμπνευση. Αν η εργασία σας είναι πιο συγκεκριμένη, τυπική και στερεότυπη, τότε θα πάρετε ορισμένες πρωτοβουλίες που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα και εξουσία, στο άμεσο μέλλον.
Τοξότης
Προγραμματίστε αλλά πάντοτε κάτω από υπερβολική εξέταση των πραγμάτων ώστε να αποφύγετε τα πιθανά δυσάρεστα αποτελέσματα. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα μην πάρετε τις πιθανές δυσκολίες κατάκαρδα ή τις συνδέσετε με κάποιες παλιές αποτυχίες. Η αναπροσαρμογή, αναθεώρηση, αλλά και δοκιμασία ίσως αποδειχτεί σημαντικός συμβουλευτικός παράγοντας στα μελλοντικά γεγονότα.
Αιγόκερως
Ένας πραγματικός ανασχηματισμός στις ιδέες και στις φιλοδοξίες σας σήμερα. Πολλά πράγματα σχετικά με την ενασχόλησή σας φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους πολύ πιο γρήγορα από ότι υπολογίζετε. Η συμπαράσταση των δικών σας σήμερα θα είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμη. Η αισιοδοξία σας για πολλά πράγματα θα είναι πάρα πολύ μεγάλη κάτι που θα σας βοηθήσει στο να πραγματοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας.
Υδροχόος
Έχετε εντελώς αντίθετους στόχους-σκοπούς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Έχετε την τάση να παρουσιάζεστε πιο δυνατοί, να μένετε αδιάφοροι στις ανάγκες των άλλων και γενικά να φέρεστε ανάρμοστα. Νιώθετε μια επείγουσα ανάγκη να κάνετε θετικά βήματα για να πετύχετε τους στόχους σας, βεβαιωθείτε όμως ότι δεν υπερβαίνετε τον εαυτό σας και τις δυνατότητές του γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις αρνητικές σε σας και τους άλλους. Μια καινούργια κατάσταση απέναντι στην καριέρα και τους στόχους σας ενεργοποιείτε σήμερα, πράγμα που μπορεί να σας προκαλέσει μια διάθεση ανασφάλειας σε σχέση με τις κατευθύνσεις σας.
Ιχθύες
Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να εισχωρήσετε βαθιά μέσα στην αλήθεια που περιβάλει τα πράγματα και τις καταστάσεις. Μία εσωτερική ανάγκη στο να διαχωρίσετε το τι είναι σημαντικό για σας σήμερα. Ίσως χρειαστεί να ανακατευτείτε με πράγματα που θα τα γνωρίσετε για πρώτη φορά στην ζωή σας αλλά η εντύπωση που θα σχηματίσετε για αυτά να είναι αρκετά ικανοποιητική. Σκέψεις για σεξ κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες και μυστικά από τους άλλους σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου