Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

BOMBA: Χωρίζει διάσημος τραγουδιστής


Bόμβα μεγατόνων στη showbiz. Διάσημος τραγουδιστής δεν πρόλαβε καλά καλά να παντρευτεί κι ετοιμάζεται να χωρίσει!
Μάλιστα, το διαζύγιο μόνον αρμονικό δεν είναι, μιας και η σύζυγός του έφτασε μέχρι την Αστυνομία και τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Εξέλιξη που προκάλεσε σοκ σε όλους όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι, αφού στο παρελθόν δεν είχαν δείξει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση τους. Οι δυο τους ήταν ακόμη και μέχρι πριν από λίγο καιρό μέσα στα μέλια και ασχολούνταν μόνο με τον μεγάλο έρωτά τους και το παιδί τους.
Ομως, ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο (και με μηνύσεις). Πριν από έναν μήνα φάνηκαν τα πρώτα σημάδια της κλονισμένης σχέσης και συμβίωσής τους. Τότε πολλοί είπαν ότι τα συχνά καβγαδάκια δεν μπορούσαν να τελειώσουν τον μεγάλο έρωτά τους, αλλά έκαναν λάθος. Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει λίγες ημέρες στο εξωτερικό προκειμένου να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του. Ο προορισμός, ιδανικός για ρομαντικές διακοπές: η Ιταλία. Ωστόσο, ούτε αυτό το ταξίδι στάθηκε ικανό να κολλήσει το ραγισμένο γυαλί. Μάλλον δεν βοήθησε καθόλου και η κατάσταση επιδεινώθηκε, αφού οι καβγάδες ήταν ακόμη πιο έντονοι. Φημολογείται μάλιστα ότι αιτία του κακού ήταν οι διαφορές τους σε οικονομικά θέματα.
Πριν από λίγες ημέρες ήλθε και το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση τους. Η σύζυγος του πασίγνωστου τραγουδιστή εμφανίστηκε σε Α.Τ. των βορείων προαστίων και συγκεκριμένα στο τμήμα Ασφαλείας και ζήτησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του διάσημου άντρα της. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, βρισκόταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε συνεχώς, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είχε και μώλωπες. Οπως υποστήριξε στο αστυνομικό τμήμα, για τους μώλωπες ευθύνεται ο σύζυγός της και ήθελε να τον καταγγείλει υποβάλλοντας μήνυση γιια ξυλοδαρμό και εξύβριση.
Ο αστυνομικός υπηρεσίας σύμφωνα με τον κανονισμό ενδοοικογενειακής βίας ζήτησε από τη σύζυγο να έρθει και ο άντρας της στο τμήμα προκειμένου να καταθέσει και αυτός τις απόψεις του και να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια η υπόθεση. Η σύζυγος όμως του διάσημου καλλιτέχνη ήταν ανένδοτη. Και από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να βρουν τον τραγουδιστή, ξεκίνησε η διαδικασία σύνταξης της δικογραφίας. Η πανέμορφη κοπέλα υπέβαλε τη μήνυση και αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα.
Δύο ώρες αργότερα εμφανίστηκε πάλι -προφανώς μετανιωμένη- ζητώντας να αποσυρθεί η μήνυση. Ο αξιωματικός του τμήματος Ασφαλείας της τόνισε ότι αυτό πλέον δεν μπορεί να γίνει, αν δεν έρθει και ο σύζυγος για να βρεθεί ανάμεσα στο ζευγάρι μία συμβιβαστική λύση. «Δεν ξέρω πού είναι και δεν με ενδιαφέρει» απάντησε στον αστυνομικό, δείχνοντας ότι δεν θέλει να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον άντρα της. «Αν δεν έρθει ο σύζυγός σας, δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Μόνον αν είστε και οι δύο παρόντες θα αποσυρθεί η μήνυση» ανταπάντησε ο αστυνομικός υπηρεσίας. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί για να τελειώσει εξωδικαστικά το θέμα.
Ο τραγουδιστής είναι εξαφανισμένος και έχει συνεχώς το κινητό του κλειστό. Μάταια τον καλούν τόσο ο πατέρας του όσο και η μητέρα του για να μάθουν ακριβώς τι έχει συμβεί και να τον πείσουν να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο του. Καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso» ανέφεραν ότι έχει φύγει από το σπίτι στα βόρεια προάστια και βρίσκεται στην οικία ενός κολλητού του φίλου στην παραλιακή. Και η σύζυγός του όμως έφυγε από το σπίτι προτιμώντας να πάει μαζί με το παιδί τους στο εξοχικό που έχει το ζευγάρι στην Πελοπόννησο.
Δυστυχώς, και οι δύο έχουν πάρει την απόφασή τους. Το διαζύγιο είναι απλώς και μόνο θέμα χρόνου. Τόσο ο πασίγνωστος τραγουδιστής όσο και η πανέμορφη σύζυγός του θεωρούν ότι το καλύτερο είναι να χωρίσουν, αφού μέλλον δεν υπάρχει σε αυτόν τον γάμο. Το ερώτημα βεβαίως είναι αν το διαζύγιο θα είναι συναινετικό ή αν θα είναι το ίδιο επεισοδιακό όπως ήταν η σχέση τους τις τελευταίες ημέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου