Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πόσα λεφτά ξόδευε στις διακοπές του στη Μύκονο ο γιος του Καντάφι;


Πόσα λεφτά ξόδευε στις διακοπές του στη Μύκονο ο γιος του Καντάφι;
Ο (για πολλούς) διάδοχος του συνταγματάρχη Κα¬ντάφι δεν είναι καθόλου φειδωλός σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα, αρκεί να περνάει βασιλικά.
Το προπερασμένο καλοκαίρι αναστάτωσε τη Μύκονο μαζί με την παρέα του: Έμεινε στην προεδρική βίλα πολυτελούς Ξενοδοχείου, κόστους 7.500 ευρώ τη βραδιά, είχε νοικιάσει θαλαμηγό έναντι 20.000 ευρώ την ημέρα και ξόδευε πάνω από 10.000 ευρώ καθημερινά για τη διασκέδαση του στα καλύτερα μαγαζιά του νησιού. Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν παράγοντες του νησιού της Μυκόνου, κανένας άλλος διάσημος δεν είχε καταφέρει ή δεν επιδίωξε να κάνει τη ζωή που έκανε ο Μούτι επί δύο εβδομάδες στο νησί. Είχε καταφθάσει στη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ, μαζί με περίπου 25 άτομα, εκ των οποίων και οι σωματοφύλακές του. Για τη διαμονή του αλλά και για εκείνη των στενών φιλικών του προσώπων είχε κλειστεί η προεδρική βίλα «Diamond», 400 τ.μ. και κόστους 7.500 ευρώ τη βραδιά. Εκτός του Καντάφι, στην ίδια βίλα κατέλυσαν μερικοί από τους φίλους του και πρόσωπα ασφάλειάς του, ενώ οι υπόλοιποι είχαν φιλοξενηθεί σε δωμάτια περιμετρικά της κατοικίας. Για τις ανάγκες των μετακινήσεων του, σε περίπτωση που το επιθυμούσε, είχε ναυλωθεί πολυτελής θαλαμηγός, το κόστος ενοικίασης της οποίας ήταν 20.000 ευρώ ημερησίως. Το σκάφος ωστόσο παρέμεινε αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Ορνού καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του υιού Καντάφι στο νησί και δεν μετακινήθηκε ούτε καν για λίγες ώρες.
Ο Μούτι περιφερόταν στις παραλίες όπου βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα bar-restaurant της Μυκόνου, όπως το «N’ammos» στην Ψαρού, το «Solymar» στο Καλό Λιβάδι και το ομώνυμο εστιατόριο στη Φτελιά, όπου και απόλαυσε ουκ ολίγες φορές φρέσκα θαλασσινά, τα οποία συνόδευε πάντα με την ακριβότερη σαμπάνια, την Crystal Magnum, η οποία κόστιζε τότε 3.500 ευρώ το μπουκάλι. Σε άλλο μαγαζί στη Χώρα της Μυκόνου λέγεται πως ένα βράδυ, όταν ζήτησε τον λογαριασμό και ο σερβιτόρος τού είπε πως το ποσό που χρωστάει είναι 22.500 ευρώ, εκείνος αστειευόμενος του είπε ότι δεν δίνει περισσότερα από 10.000. Όταν ο σερβιτόρος του είπε «δεν πειράζει» και ότι απλά αρκεί να ξαναπεράσουν από το μαγαζί, ένας άνθρωπος της ασφάλειάς του όχι μόνο κατέβαλε όλο το ποσό, αλλά έδωσε και 8.500 ευρώ πουρμπουάρ! Υπολογίζεται πως για όλες τις μέρες παραμονής του στη Μύκονο ο Μουτασίμ Καντάφι και η παρέα του ξόδεψαν συνολικά 550.000 ευρώ!!!
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου