Εύκολη 20 Λεπτά 4μερίδες
Συστατικά
- 500 γρ ταλιατέλες
- 200 γρ. φρέσκα μανιτάρια
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- 5 κ.σ παρμεζάνα
- 2-3 κλαράκια δενδρολίβανο
- 2-3 κ.σ ελαιόλαδο
- Αλάτι/Πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
1 Ζέστανε το λάδι και ρίξε μέσα ένα κλαράκι δενδρολίβανο μαζί με 2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες για να πάρει άρωμα
2 Όταν το λάδι κάψει καλά αφαίρεσε το σκόρδο και το δενδρολίβανο και πρόσθεσε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες να σοταριστούν
3 Χαμήλωσε ελαφριά τη φωτιά και πρόσεθεσε το γάλα να βράσει. Στη συνέχεια πρόσθεσε και την κρέμα γάλακτος και άφησε τη σάλτσα σου να δέσει 5 λεπτά
4 Στο μεταξύ βάλε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες σου να βράσουν
5 Πριν αφαιρέσεις τη σάλτσα σου από τη φωτιά πρόσθεσε την παρμεζάνα και ανακάτεψε καλά να λιώσει
6 Σούρωσε τα μακαρόνια σου και ανακάτεψέ τα με τη λευκή σάλτσα
7 Πρόσθεσε αν θέλεις έξτρα παρμεζάνα, πιπέρι μαύρο και φυλλαράκια μαϊντανού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου