Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τι θα δείτε απόψε στο «Νησί»

 

Το ενδέκατο επεισόδιο της σειράς «Το νησί» προβάλλεται απόψε το βράδυ από το MEGA και αναμένεται για ακόμα μία βδομάδα να κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν –δικαιολογημένα!- φωτιά.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα το επεισόδιο σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και συγκεκριμένα 47,5 στο γενικό σύνολο και 55,2 στο δυναμικό κοινό.

Τι θα δούμε όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Η 'Αννα παντρεύεται τον Αντρέα Βανδουλάκη και η ζωή της από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζει. Η Μαρία και ο Γιώργης επισκέπτονται την Άννα στην έπαυλη των Βανδουλάκηδων στη Νεάπολη. Ο Αλέξανδρος κάνει πρόταση στο Γιώργη να συνεργαστούν, εκείνος όμως αρνείται να εγκαταλείψει το καΐκι του και το ψάρεμα.

Στη Σπιναλόγκα αστυνομικοί κάνουν έρευνα για το θάνατο του Γρηγόρη αλλά οι κάτοικοι του νησιού δεν προδίδουν τον Παπαδημητρίου. Η Αθηνούλα, η κόρη της Ευγενίας, ανήσυχη που τόσο καιρό δεν έχει νέα από τη μητέρα της, ρωτά το Γιώργη αν είναι καλά και του δίνει ένα γράμμα για να της το δώσει. Ο Παπαδημητρίου και η Ευγενία μέρα με τη μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ο Κυρίτσης χορηγεί το νέο φάρμακο κατά της λέπρας, την προμίνη και αρχίζουν δυσάρεστες παρενέργειες στους πρώτους εθελοντές.

Η συνέχεια απόψε στις 21:50.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου