Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Λαλιώτης παντρεύει την Νίκη του σε ένα μήνα


Ο Λαλιώτης παντρεύει την Νίκη του σε ένα μήνα
Παντρεύει σε έναν μήνα τη μοναχοκόρη του. Ο λόγος για τον Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος αθόρυβα ετοιμάζεται, σε περίπου έναν μήνα να συνοδέψει την κόρη του Νίκη νυφούλα στην εκκλησία.
Ο γάμος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», θα πραγματοποιηθεί εκτός Αττικής και καλεσμένοι θα είναι οι καλοί φίλοι του ζευγαριού και οι συγγενείς. Τα προσκλητήρια έχουν ήδη μοιραστεί και το ζευγάρι επιθυμεί την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του να μη συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θέλει ο γάμος του να είναι απλός και χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες.
Η Νίκη Λαλιώτη ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν προκάλεσε ποτέ τα μέσα ενημέρωσης. Αντίθετα, τα απέφευγε όσο ήταν δυνατόν. Ωστόσο, από νωρίς βρήκε τον άνδρα της ζωής της και δεν τον αλλάζει με τίποτα, αφού είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο γαμπρός Χρήστος Ντεγιάννης, που έκλεψε την καρδιά της stylish Νίκης, είναι ανιψιός του Γιάννη Ντεγιάννη, του αείμνηστου αρεοπαγίτη, ο οποίος ήταν πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη των πρωταιτίων της χούντας των συνταγματαρχών και είχε τιμηθεί με το παράσημο του Τάγματος Εθνικής Τιμής. Ο Χρήστος βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τη Νίκη και δεν του αρέσει καθόλου να μιλάει για τα προσωπικά του.
Όσον αφορά τον ερωτά του με τη στυλίστρια που εργάζεται στην εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Progressive, άρχισε πριν από μερικά χρόνια. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη ματιά που αντάλλαξαν ένιωσαν και οι δύο τρελό καρδιοχτύπι. Από τότε το ζευγάρι είναι αχώριστο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου