Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ζήτησε πίσω τα λεφτά που είχε δώσει σε πόρνη!


Ο αστυνομικός απείλησε την γυναίκα πως αν δεν του δώσει το χρηματικό ποσό θα την συλλάβει καθώς δεν είχε άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Όλα ξεκίνησαν το Μάιο του 2004, όταν ο τότε αστυφύλακας στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Πόλης είχε συνευρεθεί ερωτικά με εκδιδόμενη γυναίκα, η οποία όμως δεν είχε νόμιμη άδεια.

Μετά την ερωτική τους συνεύρεση, ο κατηγορούμενος ζήτησε πίσω το ποσό των 100 ευρώ που της είχε δώσει, απειλώντας την ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρούσε στη σύλληψή της, πράγμα που έπρεπε να κάνει από την αρχή.

Η γυναίκα επέστρεψε τα χρήματα κι όταν απομακρύνθηκε από το σημείο κατήγγειλε το περιστατικό στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο συνταξιούχος αστυνομικός, αρνήθηκε τις κατηγορίες κι έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον είχε καταδικάσει σε πρώτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης δύο ετών κι έξι μηνών, με αναστολή, ενώ σε βάρος του είχαν επιβληθεί και πειθαρχικά μέτρα από τα αρμόδια όργανα της Αστυνομίας.

Σήμερα, το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με 3ετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος και εκβίαση.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου